Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu ‘kansız’ kaldı!.. Son çare sosyal medya
Kan stokları azaldı, vatandaşlar hasta yakınları için sosyal medyadan kan arayışına giriyor
Kastamonu'nun ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı
Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde Kızılay Butik Mağazası açıldı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kızılay, KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor
Türk Kızılay’ına Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı aranmadan yeni personel alımı açıklandı. Başvurular ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar.
Binali Yıldırım: ‘Önceliğimiz yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirmek’
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti döneminde yapılan eğitim yatırımlarına dikkat çekti.
Yıldırım Ailesi’nden eğitime destek
Semiha Yıldırım’ın katkılarıyla yapılan ‘Safizer Mehmet Karaman Kızılay Anaokulu’ hizmete girdi
Kızılay, depremzedelere 50 ton kurban payı ulaştırıyor
Türk Kızılay’ın vekaletle kurban kesim kampanyasıyla hazırlanan kurban payları, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ailelere dağıtıldı.
Abana can vermeye gidiyor
Türk Kızılay Kastamonu Kan Bağışı Merkezi tarafından Abana Meydanında kan bağışı kampanyası başladı.
Kızılay Bozkurt’tan 2 Gün Kan Toplayacak
Türk Kızılay’ı, 6 Temmuz Perşembe ve 7 Temmuz Cuma günü Bozkurt Meydanı’nda kan toplayacak.
Kızılay hastanede çalışmak üzere personel alımlarına başladı! İşte başvuru şartları
Türk Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre hastanede çalışmak üzere personel alımlarının yapılacağı öğrenildi.
Tosya Kızılay'dan depremzede çocuklar için kermes
Türk Kızılay Tosya İlçe Temsilciliği tarafından depremzede çocukların yararına kermes düzenlendi.
Türk Kızılay’a kan bağışı nasıl yapılır? kan bağışı yapmak isteyenler ne yapmalı?
Kan bağışı yapmak, hayatlara umut ve yaşam veren can alıcı bir eylemdir. Türk Kızılay da bunun için birçok noktada hizmetlerini sürdürüyor. Peki kan bağışı yapmak isteyenleri nasıl bir süreç bekliyor? soruların cevapları Haberimizde.
Kızılay 156 yaşına girdi
Türk Kızılayı olarak da bilinen Kızılay, 156 yaşına girdi.
‘Kızılay, kan için para talep etmez’
CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Kızılay’ın 23 Mart itibarıyla 502 TL olan bir torba kanı 980 TL yaptığını iddia etti.
Oruçlu vatandaşlar için iftar sonrası kan bağışı kampanyası
Kastamonu'da Ramazan ayında oruç tutan vatandaşlar, iftar sonrası gece saatlerine kadar devam eden kan bağışı kampanyasına destek vermek için kan bağışı merkezlerinin yolunu tutuyor.
KIZILAY'IN KAN STOKLARI KIRMIZI ALARM!
Kızılay'ın kan stoklarının azalması nedeniyle kalp ameliyatlarının ertelendiğine dair haberlerin ardından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Depremlerin hemen ardından Kızılay'ın bir derneğe çadır sattığının ortaya çıkması sonrası tepkilerin odağına oturan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağıran Destici, "Kızılay Başkanı kurumsal yapıya zarar verdiğini idrak ederek görevi ehline bırakmalıdır." dedi.
Kızılay'ın 3 günlük kan stoku kaldı
Türk Kızılayı, ulusal kan stoklarının asgari seviyenin altına düştüğünü duyurmasının ardından Genel Müdürü Saim Kerman'dan da bir açıklama geldi. 3 günlük kan stoklarının kaldığını belirten Kerman, kan satışı yapıldığını iddialarına da "Söz konusu değil." yanıtını verdi.
Kızılay'dan 'kan' çağrısı
Ulusal kan stokları asgari seviyenin altına düştü
TBMM iki önemli düzenlemeyi görüşecek
Türkiye Büyük Millet Meclisi, 14 Mayıs seçimleri öncesi yoğun mesaisini sürdürüyor.
Acısını bir kenara bırakıp tezgahın başına geçti
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yakınlarını kaybeden öğretim görevlisi, acısını bir kenara bırakıp tezgahın başına geçti. Öğretim görevlisi, akademisyen ve öğrencilerin de destekleriyle dayanıklı gıda ürünleri üreterek, bunları vakumladıktan sonra deprem bölgesine gönderiyor.
“Kastamonu adına bağışlara devam ediyoruz”
Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi İl Sekreteri Niyazi Tüfenkci, Kastamonu'da başlatılan yardım kampanyalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve yardımların depremzede bölgelerine vakit kaybetmeksizin ulaştırıldığını söyledi.
Kızılay, depremzedeler için sosyal market açtı
Deprem bölgelerinden Tosya ilçesine gelen depremzede vatandaşlar için ilçede Türk Kızılayı Tosya Şubesi tarafından sosyal market açıldı.
Hentbolcu gönüllüler aranıyor
Hentbol Federasyonu depremzedelere psikososyal destek vermek için "hentbolcu gönüllüler" arıyor
Devrekani köylülerinden afet bölgesine ‘kardeş’ eli
Devrekani ilçesinde vatandaşlar, depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına ahırlarında bulunan koyunlardan bağışlayarak destek verdi. Belediyesi ekiplerince muayeneleri yapılan koyunlar ve sığırlar, ardından Devrekani Et Kombinesinde kesildi. Daha sonra ilçede bulunan kasaplar tarafından, kuşbaşı haline getirilerek deprem bölgesine ulaştırıldı.
Kandil geleneği depremzedeler için yaşatıldı
Kastamonu’nun tarihi 443 yıllık Hazreti Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesindeki Miraç Kandili programında eller depremzedeler için semaya açıldı. Mevlid programının ardından cami avlusunda depremde hayatlarını kaybedenlerin ruhuna ithafen süt ve simit ikram edildi.
Depremzedeler için tezgahın başına geçtiler
Devrekani ilçesinde ev hanımları ve öğrenciler, depremzedeler için tezgahın başına geçti. Ev hanımları ve öğrenciler, bir araya geldikleri küçük bir dükkanda deprem bölgesine gönderilmek üzere sabahın erken saatlerinde gece geç saatlere kadar soba üretiyor.
Kastamonu’dan deprem bölgesine 59 tır yardım
Kastamonu'dan 'asrın felaketi'nin yaşandığı deprem bölgesine 59 tır yardım malzemesi gönderildi.
e-Devlet'ten güvenli bağış yapılabilecek
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, depremzedeler için e-Devlet Kapısı üzerinden güvenli bağış imkanı sağladı.
“Deprem bölgesine kan takviyesi yapılıyor”
Kahramanmaraş'ta 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde 284 kişi yaşamını yitirdi, 2 bin 323 kişi yaralandı. Türk Kızılay ekiplerinin bölgeye hareket ettiği belirtilirken, "Depremin etkilediği diğer bölgelerden deprem bölgesine kan ürünleri takviyesi yapılıyor" açıklaması yapıldı.